OM VÅRE PRODUKTERKeune har et av Europas mest moderne laboratorier innenfor utvikling av hårprodukter. Et profesjonelt studioteam jobber også kontinuerlig med utvikling av nye moter og trender. Keune leverer alt av kvalitetsprodukter til frisørene. Blend som den ”urbane” serien (prisbelønnet), Care Line er pleieserien, So Pure er naturserien, Tinta og Semi Color i farge. Keune har også lansert herreserien Care Line Man og ikke minst Color Man som er de ultimate fargene for mannen.

www.keune.comPå Hempz Couture søker å produsere luksuriøse hårpleieprodukter med høykvalitets profesjonelle formler. Hempz Couture produkter er laget med 100% naturlig hemp frø olje, en av naturens rikeste kilder til essensielle fettsyrer (EFA), næringsstoffer og vitaminer. De er også fargesikker, anti-fade, sulfat-fri, Glutenfri og 100% Vegan. Hempz Couture gir deg de produktene du trenger for å holde håret sunt og å lage den perfekte frisyren.

www.hempzcouture.com

Fred Hamelten er en norsk øyenbrynsstylist, omtalt som både øyenbrynsgeni, -magiker, - guru, -gud m.m. Freds øyenbrynsbehandling ble i 2009 kåret til en av verdens 10 beste skjønnhetsbehandlinger i Costume Skjønnhet, som bekreftes av en venteliste behandling på 2,5 år. Fred Hameltens ønske om en øyenbrynsrevolusjon startet for mange år siden og hans produktserie indikerer intet annet.

www.fredhamelten.com


Stylingproduktene fra Renati er en rekke annerkjente produkter utviklet av den kjente italienske frisøren Terrence Renati. Bestselgere som Rock Hard og Strong Hold har gjort Renati veldig kjent i Norge.

www.terencerenati.com